Home > képek > Karakterek kidolgozottsága

Karakterek kidolgozottsága

Valaki emlegette az egyik hozzászólásban, hogy nem igazán látni eddíg semmit arról, hogy mennyire lesznek kidolgozottak a karakterek, ruhák, fegyverek.

Most találtam egy képet, azt hiszem CBT2-ből van.

Categories: képek Tags:
 1. Lacci
  March 2nd, 2011 at 10:43 | #1

  Na igen ez viszonylag meggyőző volt.
  A kasztokról mennyire lehet tudni? Abból amit láttam én arra következtetek, nem igazán lesznek kimondott kaszt, hanem attól függően, hogy milyen abilitkből teszed össze a karid, azalapján változik.Akár csinálhatsz 1 vari harcos hibridet, a healered is lehet vari vagy akár harcos is,de a harcost is számtalan félekék alakíthatod. attól függően, hogy milyen abiliyket választasz, gyúrhatsz attakra vagy védelemre stb stb.Jól látom én ezt?Bár így nem vágom, hogy lesznek a fegyverek.

 2. Dakszli
  March 2nd, 2011 at 14:06 | #2

  Pedig tökéletesen jól látod, ilyen lesz a kasztrendszer. És ha ez bejön és működőképes lesz, akkor valószínűleg forradalmasítja a karakteralkotást.
  Fegyvereket illetően, ha megnézzük a videókat, képeket, feltűnhet, hogy majdnem minden karakternél van íj. Ebből arra lehet következtetni, hogy nincsenek szigorú fegyver megkötések, bárki használhat bármit, a kiválasztott alaptulajdonságok döntik el, melyik fegyvert használja a karakter jobban.

 3. March 3rd, 2011 at 07:10 | #3

  Jól mondjátok, bár azzal azért vitatkoznék kicsit, hogy forradalmasít… van már játék amiben így van :)

  • TokodBokom
   March 3rd, 2011 at 21:03 | #4

   melyik jatek az?

 4. March 6th, 2011 at 07:51 | #5

  Nem tudom de emlékszem hogy van már játék amiben így van, még ha nem is pontosan igy, vagy ha nem is MMO.. :)

 1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: