Home > hír > Megjelenés

Megjelenés

September 14th, 2014 Leave a comment Go to comments

Mivel mostanában inkább a Facebook oldal pörgött fel, nem is nagyon frissítettem a blogot.
Amit érdemes tudni:

Hivatalosan 2014.09.16. -án jelenik meg a játék, tehát az Angol verzióval (triongames) kedd-től már lehet tolni.
Itt tudtok regisztrálni és letölteni: http://www.trionworlds.com/en/games/archeage/

A facebook-os oldal pedig itt található: https://www.facebook.com/ArcheAgeHungary

Alakulóban van (tudomásom szerint) összesen 2 vagy 3 magyar klán.
Érdemes commentben, vagy facebook-on keresni őket.

Nemtudom egyenlőre, hogy a “magyar többség” melyik szerveren fog játszani, ezt is érdemes commentben / facebookon megérdeklődni.

Más: Klánoknak, ha szeretnének reklámozni, természetesen van rá lehetőség, nagyon szívesen kiteszem az oldalra a promót!

Categories: hír Tags:
  1. Archer
    September 14th, 2014 at 12:47 | #1

    Archeage.hu, itt gyülekezik a magyar közösség.
    Magyar gyűjtő szerver: Kyprosa
    Gyűjtő guild: http://pridenotcrime.hu/

  2. Dakszli
    September 15th, 2014 at 22:14 | #2

    Üdv mindenkinek!
    Hú de régen írtam már ide. De azért napi szinten figyelemmel kísérem és kicsit sajnálom, hogy a kommunikáció átköltözött a F*szbúk-ra. :).

    Nagyon örülök, hogy végre megjelenik a játék, ráadásul egy egészen különleges konstrukcióban: havidíjas játék, amibe ingyen is be lehet logolni és nézni, hogyan játszanak a havidíjat kifizetők. 😀

    Magam részéről a Hariharan kontinensen fogok játszani, nem tudom melyik szerveren ( a Shatigonon biztosan nem, mert ott tömegnyomor volt/van/lesz ). Van valami szervezkedés a keleti oldalon, vagy nincs, vagy csináljunk, és egyáltalán kb hány magyar fog játszani?

  3. Zsoldos
    September 16th, 2014 at 11:07 | #3

    Sziasztok!

    Jó lenne végre egy erős, összetartó, magyar közösséget építeni. Soha nem értettem, miért jó az, ha néhány fős klánokat alapítunk ahol, nincs megfelelő fejlődés. Azt sem igazán értem, ha olyan szabályokat hozunk ami tönkre teszi a csapatok morálját. Most akár élhetünk egy új lehetőséggel, ahol olyan csapat vagy csapatok szervezésében, felépítésében gondolkodunk, olyan szabályokat alkotunk, melyek egy erős magyar oldal fejlődését segítik! Én speciel a 30-as korosztályt erősítem, támogatom. Ne essék félreértés, nem nézem le a fiatalabb játékosokat, de tapasztalatból tudom, hogy másképpen gondolkodunk. A szerver kérdésben még bizonytalan vagyok, nem ismerem a lehetőségeket, ami biztos, hogy értelmes, érett, barátkozni vágyó, emberetekkel szeretném eltölteni azt a néhány órát amit napi, vagy heti szinten játszani fogók.

  4. Zsoldos
    September 16th, 2014 at 11:47 | #4

    Zsoldos :
    Sziasztok!
    Jó lenne végre egy erős, összetartó, magyar közösséget építeni. Soha nem értettem, miért jó az, ha néhány fős klánokat alapítunk ahol, nincs megfelelő fejlődés. Azt sem igazán értem, ha olyan szabályokat alkotunk melyek tönkre teszik a csapatok morálját. Most akár élhetünk egy új lehetőséggel, ahol olyan csapat vagy csapatok szervezésében, felépítésében gondolkodunk, olyan szabályokat alkotunk, melyek egy erős magyar oldal fejlődését segítik! Én speciel a 30-as korosztályt erősítem, támogatom. Ne essék félreértés, nem nézem le a fiatalabb játékosokat, de tapasztalatból tudom, hogy másképpen gondolkodunk. A szerver kérdésben még bizonytalan vagyok, nem ismerem a lehetőségeket, ami biztos, hogy értelmes, érett, barátkozni vágyó, emberetekkel szeretném eltölteni azt a néhány órát amit napi, vagy heti szinten játszani fogók.

  5. Zsoldos
    September 16th, 2014 at 11:50 | #5

    Sziasztok!
    Jó lenne végre egy erős, összetartó, magyar közösséget építeni. Soha nem értettem, miért jó az, ha néhány fős klánokat alapítunk ahol, nincs megfelelő fejlődés. Az sem jó, ha olyan szabályokat alkotunk melyek tönkre teszik a csapatok morálját. Most akár élhetünk egy új lehetőséggel, ahol olyan csapat vagy csapatok szervezésében, felépítésében gondolkodunk, olyan szabályokat alkotunk, melyek egy erős magyar oldal fejlődését segítik! Én speciel a 30-as korosztályt erősítem, támogatom. Ne essék félreértés, nem nézem le a fiatalabb játékosokat, de tapasztalatból tudom, hogy másképpen gondolkodunk. A szerver kérdésben még bizonytalan vagyok, nem ismerem a lehetőségeket, ami biztos, hogy értelmes, érett, barátkozni vágyó, emberetekkel szeretném eltölteni azt a néhány órát amit napi, vagy heti szinten játszani fogók.

  6. Dakszli
    September 16th, 2014 at 16:53 | #6

    Látom a kék színű közösségi oldalon nagyon megy a tanácskozás.

    Beszállok én is ITT, ha nem olvassa senki az se baj, elvagyok magamba. 😀

    – Azt, hogy melyik szerveren kik vannak, így egzakt módon kijelenteni, nem merész egy kicsit? Max arányokra lehet következtetni. Mindegyik szerveren van minden nemzet gyermekeiből, legfeljebb szerverenként másnak nagy a szája a chat ablakokban.
    – A magyar hariharan oldal miért a Kyprosa-n szerveződik? Egymást akarjátok ölni? Az, hogy a másik frakció kicsoda és micsoda az úgy is mindegy, de ha véletlenül összeakad a két magyar oldal, abból internetközi anyázások, meg sértődések lehetnek.

    Én asszem az újonnan nyitott szerveren a keleti oldalán leszek, remélem lesz ott is majd pár magyar.

    Ja és a 2028 NEM HIBA!. Így akadályozzák meg, hogy a free to play játékosok beléphessenek idő előtt. Majd este 7-től lehet töltögetni/updatelni.

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: