Home > hír > US/NA Stream

US/NA Stream

Végre elkezdtek szállingózni a hírek az Amerikai, angol verzióval kapcsolatban. Jelenleg Alpha verzió érhető el csak, és egyenlőre senkinek sem, csak közeli hozzátartozók és családtagok játszhatnak vele (tehát a fejlesztők).

Viszont érdemes nézni a streamet, illetve leginkább a következő streameket, mert elvileg Alpha hozzáférést osztogatnak benne (majd..)

Categories: hír Tags:
  1. Restato
    April 9th, 2014 at 09:15 | #1

    Na, egy kis jó hír 🙂
    Csak sajnos fel merült bennem az, hogy az mmo-kal szemben ahol a kontent, és harci rendszer elég új és korszerü.
    Addig itt a jó őreg WoW köszön vissza kontent nélkűl, Minecraft funkciólkal ( ez utobbi talàn tulzó volt)
    Nektek mi a meglàtàsotok?

  2. April 9th, 2014 at 22:20 | #2

    Minecraft hatása inkább az EverQuest Next-nek lesz 😀 Viszont ott szinte totálba lol. Egyébként amit action rpg kategóriának szántak, lásd Tera vagy Blade & Soul se igazán az, ha kipróbáltátok. Szimplán targetelés célkereszttel, nem nagy különbség, csak jól néz ki. Ha valami kijelölődik, így se lehet úgymond “mellélőni”. Ilyen addon a Guild Wars 2-höz is volt, nem nagy cucc. Uh szerintem inkább legyen egy jól bevált harcrendszer siege lehetőséggel, mint valami kombós bohóckodás, amit nagy sikerrel elrontanának.

  3. Restato
    April 14th, 2014 at 21:30 | #3

    @Kono
    Akkor EQN Vs AA Vélemény?

  4. Tokodbokom
    April 17th, 2014 at 12:45 | #4

    Ez a közeli családtagok alfázgatnak dolog ez egy januári hír. Érdekes az oroszok már le tudták fordítani ezek még mindig nincsenek készen vele. Vicc.

  5. Leda
    May 24th, 2014 at 15:44 | #5

    Juniusban jon mar a Closed Beta, nem tudom hogy az orosz verzioban mi van leforditva de tudtommal a Trion nem csak a quest szovegeket, stb forditja angolra hanem lesz voice over is. (Az alphaban csak a szovegek vannak forditva egyelore.)

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: