Home > hír > Labor rendszer (fordítás)

Labor rendszer (fordítás)

A Labor rendszer egy különleges egyedi dolog az ArcheAge-ben. Ez az egyik fő szempontja a játéknak, a játékmenetet tekintve.

A Labor rendszer magába foglalja mindazt, amit és ahogyan a kraftolás, építés, és gyüjtögetésről tudni kell, hogyan is működik az. Labor pontok fognak kelleni nagyon sok dologhoz az AA-ban, szóval ez a rendszer nagyban befolyásolja az egész játékot, és speciális, különleges dolgokat lehet vele elérni. Bizonyos időközönként kapsz labor pontokat, amiket összegyüjhetsz, független attól hogy online vagy offline vagy. Ez azért is jó, mert nem lesz különbség azok a játékosok között, akik éjjel-nappal kockulnak, és azok között akik casual játékosok. Ugyanakkor akik kevesebbet játszanak, jobban feltudják majd használni a pontokat, mint azok, akik folyamatosan játszanak.

(Ez valószínűleg azért is van így, mert mint tudjuk kína/japán/koreában sokan meghalnak játék közben, ezzel is késztetik őket arra, hogy pihenjenek…)

Továbbá, a magasabb szintű játékosok egyéb, drága, luxus dolgokra is költhetnek (például táncos buliba mennek (??) és megvásárolhatják a Labor pontjait a kisebb szintű játékosoktól, felhasználva azt munkaerőnek. Szóval, gyakorlatilag ezzel a rendszerrel egy egész “vállalatot” létrehozhatsz. Fizess az embereknek naponta a munkájukért, és minden munkád hamar elkészül, lesápolhatod a dolgokat, és még a dolgozók is megkapják a mindennapi pénzüket.

Categories: hír Tags:
  1. Dakszli
    May 13th, 2011 at 15:28 | #1

    Sokan meghalnak játék közben? Na nee. ???

    • TokodBokom
      May 13th, 2011 at 15:43 | #2

      pedig nem keves sarga halt mar meg jatek kozben:D

  2. Lacci
    May 13th, 2011 at 18:39 | #3

    http://www.archeage.com/en/pds/media
    Hoppá hoppá van itt pár új videó is amit még nem láttam. édekes zónák vagyis az egyik egy barlang vagy mi.

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: