Home > hír > CBT5… lássuk a medvét

CBT5… lássuk a medvét

Anno nem nagyon jeleskedtem a CBT#4 során a beszámolóval. Megmondom őszintén valahogy nem nagyon fogott akkor meg a játék, félreértés ne legyen véleményem szerint az ArcheAge kb a legnagyobb ‘blockbuster’ MMORPG lesz a játékpiacon, ennek ellenére, akkor valahogy ez nekem mégsem jött át. Most itt az újabb lehetőség. Itt a nyár, itt a nyugi(?) és potom két hét, hogy amikor éppen időm engedi akkor újra teszteljek az XLGAMES jóvoltából. A kliens már jön le, így várhatóan a hosszú hétvége során bőven lesz alkalmam ismerkedni az ArcheAge világával. Képek, videók és beszámolók tőlem is fognak jönni hamarosan… A fejlesztő cégtől kapott felhívás talán legfontosabb mondata számomra ez volt:

You’ll find that ArcheAge has changed quite dramatically compared 
the previous version.

Én megadom az esélyt, hogy erről ingame is meggyőzzenek 🙂

Categories: hír Tags:
  1. menorel
    August 18th, 2012 at 09:45 | #1

    Ma reggeli kelés során majdnem elkönyveltem magamnak egy agyérgörcsöt. Asztali gépem elbootolva… Nyilván valamikor hajnali 3 körül úgy döntött a windows updater hogy akkor most ő elbootolja a gépet. Mondom semmi gond, valamikor hajnali 1-kor már amúgy is 90% körül volt, vagy azóta letöltötte, vagy max egy kevés lehet.
    Indítom a launchert erre kiirja, hoy 4,32%… and counting…
    Szóval az van hogy az AA laucher/patcher alatt ha kihal a process, akkor bizony ő el nem hiszi, hogy az a patch jó és az utolsó rendes leállítás/újraindítást veszi helyes állapotnak. Ami esetemben valahol 4% körül volt teszt jelleggel, hogy tudja-e folytatni, ha leáll.
    Fontos tapasztalatok:
    – Az a nyomorék Windows Updatert végre rendre utasítottam… Nincs több reboot hajnalban.
    – 10%-konként érdemes becsukni és újra nyitni az updatert biztos ami biztos…

    Drága egy tanulság. Újabb cirka 24 óra várakozást…

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: