Home > hír, képek > Új képek

Új képek

September 25th, 2011 Leave a comment Go to comments

Forrás: archeage-online.com

Kikerült 7 új kép a játékról, ami kicsit előre vetíti hogy mit is várhatunk a 4. zárt bétán (amin remélhetőleg már mi is ott leszünk!)

Categories: hír, képek Tags:
  1. meridian
    September 25th, 2011 at 21:18 | #1

    És még mindig semmi hír az NA/EU megjelenési eshetőségről?

  2. September 26th, 2011 at 06:10 | #2

    semmi

  3. September 26th, 2011 at 08:29 | #3

    kezdem azt hinni, hogy ebből semmi nem lesz :S (mármint EU kiadóból)

  4. meridian
    September 26th, 2011 at 11:13 | #4

    Reméljük, azért észbe kapnak majd, és találnak valakit. Amúgy koreában ez a játék fizetős (havidíjas) vagy free2play rendszerű lesz?

  5. September 26th, 2011 at 19:31 | #5

    asszem fre2play megveszed oszt kész… max mikrotranzakciót tolnak bele szerintem, habár én a havidíjasnak jobban örülnék, mert lenne miből fejlesztgetni, szépíteni és fenntartani a játékot 🙂

  6. Lacci
    September 27th, 2011 at 08:13 | #6

    Ha! gw nál is volt pénz a fejlesztésekre itt is lesz szerintem. félévente kiadnak egy kieget amit meg kell venned 5-10k ért meg vehetsz aprób dolgokat vaódi pénzért ls kész.
    Ám utolsó intervjúban volt szó az EU kiadóról, de az én fordításom nem egészen pontás . ám mintha azt írták volna, hogy még nem igazán egyeztek meg az EU ba valakivel, de mintha lenne valaki,csak nem is igazán fordítanak erre különösebb figyelmet, mert a kóreai kiadás és a játék normális állapotba hozatala most az első, nem az EU, de sztem kiakrják adni itt is,csak egyszerre egyfele figyelnek.Na meg azt is írták ha jól értettem, hogy a kövi CBT még nem lesz hozzáférhető nekünk a játék technikai okok miatt nem megy alokalizáció, de az azutánira már szertnék megcsinálni azt is , hogy a Nyugatiaknak kiváncsiságát is kielégitsék.DE javítsatok ki ha átvágott a google translate.
    Miért is fordítanának ennyi figyelmet is a “ránk”frisítették az angol oldalt meg azért kommunikálnak felénk is, ha nem akranák kiadni Itt.

  7. September 27th, 2011 at 09:41 | #7

    Nekem az jött le az eddigi nyilatkozatokból amiket Jake Song illetve egyéb magasabb pozícióban lévő ember nyilatkozott, hogy elsősorban koreában akarják kihozni és megnézni mennyire lesz sikeres. Foglalkoznak a nyugattal és keresnek kiadót, de ez valószínűleg abban kimerül jelenleg, hogy megcsinálták az angol nyelvű weboldalt (legalábbis nekem ez jött le eddíg). Az az érzésem hogy majd csak ha bejött a helyi piacnak a dolog, utána kezdenek el gőzerővel dolgozni azon, hogy nyissanak nyugat felé mind befektetők mind kiadók terén (de hangsúlyozom ez a személyes véleményem amit eddig leszűrtem a nyilatkozataikból)

  8. Tanus
    October 7th, 2011 at 11:07 | #8

    Felnéztem ide is..:)) Jó látni, hogy azért még foglalkoztok a játékkal! Remélhetőleg sikeres lent kint, és akkor mi is játszhatunk vele, vagy ha más nem akkor a végleges verzióban minket is felengednek majd, és ha nyugaton is nagy az érdeklődés, akkor mindig van egy nagyobb csapat aki angolra lefordítja a játék nagyját, és lehet játszani majd vele itthonról, külföldi szerveren. Perfect World-el is ugyan ez volt a helyzet anno 🙂 Bár az már letölthető jó pár éve angolul is.

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: