Home > hír > Frissített angol hivatalos oldal

Frissített angol hivatalos oldal

Bár még az EU/NA kiadónak híre hamva sincs, de apró reménysugár lehet, hogy a hivatalos ArcheAge oldal angol része időről időre frissülget. A legutóbbi frissítésben többek között felkerült a korábban már látott skill videó angol változata:

 

Valamint felkerült egy új class planner alkalmazás is. Aminek a segítségével megismerkedhetünk az alap négy class (Warrior, Priest, Wizard, Chaser) attribútumaival, valamint az Advanced fülön keresztül hozzáférhetünk a custom plannerhez, amin keresztül tetszőlegesen leképezhetjük mind a 120 classt és megtekinthetjük az egyes class kombinációk hatását az öt alap abilityre is: Physical Attack, Magic Attack, Protection, Reinforcement és Weakening.

Categories: hír Tags: ,
  1. Lacci
    August 24th, 2011 at 07:00 | #1

    Vajon mi történt az AAportalal?Remélem nem halt be teljesen, mert ez volt a legjobb a külföldiek közül.

  2. August 24th, 2011 at 14:18 | #2

    sajnos de…

  3. Lacci
    August 24th, 2011 at 19:09 | #3

    franc! archeage-onlineon van egy érdekes cikk, csak eu kiadó kellene, mindegy obtre megyek majd az mikor lesz kb,ha kinána év végén kezdődnek a béták akkor kóreába őssz végén már lehet obt, bár kicsit kevésnek találom a kész kasztokat, 8/3 elég sovány

  4. Lacci
    September 8th, 2011 at 07:30 | #4

    Nah meg van még 3 faj amit annyira hhiányoltam és még 2 hátra van.Kívácsi leszel azokra is főleg arra a sötét elf szerű fajra.
    Lesz itt valami korlát vajon, hogy egyik faj az inkább csak vari lehet a másik meg harcos?Remélem nem:)
    Azt tudja valaki, hogy melyik bayliltik kombinálásből lesz assasin szerű kaszt?
    Bár ha valéami L2 BladeDancer forma lenne az sem rosz.

  5. Zota
    September 10th, 2011 at 13:46 | #5

    Sziasztok!

    Próbáltam írni a Contact alatti email címre, de nem sikerült, egyszerűen nem akarja elküldeni a levelet. Kérhetnék egy szerkesztőtől egy email címet? Fontos dologról lenne szó (aránylag).

    Ha ide nem akarjátok írni, megtennétek, hogy elkülditek az email címemre?

    ***szerk (törlöm az email cimet, plusz dobok is rá egy levelet…)

    Előre is köszönöm!

    • menorel
      September 10th, 2011 at 16:58 | #6

      Nem tudom, hogy Xt mennyire van elhavazva, de mindenesetre dobtam neked egy emailt. Arra jöhet a kérdés

  6. Dakszli
    September 10th, 2011 at 13:55 | #7

    Nah, erre vártunk már. 🙂
    Szívből remélem, hogy a következő zárt tesztben már benne lesznek.

    Hát Lacci, ahogy figyeltem nem nagyin hasonlít a rendszer az L2 höz. Lineagben nagyon speciálisak voltak a karakterek, mindenki csak egyfajta feladatra volt jó, it meg 3 külömböző nagyon komplex tulajdonságból kell karaktert gyártani. Szóval bladedancert nem hiszem, hogy találni fogsz. Illetőleg van egy tippem rá, de az sokkal több, mint L2 bd. : romance+wild+illusion.
    Assasinra tippem: /wild/+/vocatoin/+/illusion, vagy dead, vagy will/

  7. Lacci
    September 12th, 2011 at 07:33 | #8

    Igen jogos a dolog a kasztrendszer sokkal másabb mint L2be vagy aionban, csak ezt a két kasztot használtam a 2 játékban és ha valami hasonló lenne annak örülnék, szerettem támogató harcos lenni, de aionban az assasint is megszerettem, mert pörgős és haláso harcos lehet.
    Az új fajok érdekese, mondjuk a törpe az elképesztően hasonlít L2ben lévő törphöz.Még arra sőtét fajra leszek nagyon kíváncsi az bizergálja a fantáziám, ha lehet belőle harcost is csinálni, bár nem hinném, hogy lesznek korlátok abban, hogy melyik faj milyen agilitiket tud kitanulni, bár nem hiszem hogy kis tündétr ami még nnincs kész lehet mondjuk tank, bár ha igy gondolkodok azt el tudom, képzelni,fajonként változóak lesznek az alap statok és mondjuk egy elf vagy a kis tünde nem lesz alkalmas tankanak , a pici kistündétreket max healernek esetleg támadó varinak tudom elképzelni.A hariharanokra is azt írták, hogy föleg könnyű páncélt viselnek mig a nuinanok meg inkább nehezt.A nagydarab agancsos fajból sem tudok elképzelni assasin, bár ha kellően formálhatóak a a karakterek testalkata miért ne.Erre a részére még nagyon kíváncsi lennék a játénak, hogy ez hogy lesz.Remélem valaki fel fogja tenni a közeljövöben ezt a kérdést.
    DE még mindig nagy szívfájdalom, hogy nincs EU kiadó

    • Dakszli
      September 13th, 2011 at 11:40 | #9

      Oh, most nézem, már nem is az az alaptulajdonságok neve, amit írtam és a player stat értéke is változtak. Úgy látszik ctb3 után megváltoztatták őket.

      Abban teljesen egyetértek veled, hogy mivel a skillek elég ‘pártsemlegesek’, ezért valószínűleg a faj fogja meghatározni a karakter beütését.

      Tank viszont nem lesz, ezt maga Jake Song mondta, azt akarják, hogy a PvE, a bossolás ne favágás legyen, hanem egy kis gondolkodás és izgalom is társuljon a harchoz.
      Illetve úgy mondta, ha jól emlékszem hogy nem lesz kifejezett tank, csak tankolásra alkalmasabb karakter.

  8. September 13th, 2011 at 06:12 | #10

    Nem kaptam meg a levelet, meno írd meg msn-en és elolvasom ott

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: