Home > video > Skill video

Skill video

Categories: video Tags:
  1. Lacci
    May 20th, 2011 at 22:43 | #1

    Érdekes! bár szebre számítottam, bár majd kiderül, milyen lesz élőben.

  2. TokodBokom
    May 20th, 2011 at 23:05 | #2

    sztem faszak nincs ezzel semmi gond

    • TokodBokom
      May 20th, 2011 at 23:06 | #3

      mindenesetre jobban bejon ez a nehany skill mint teraba archeremmel az, hogy volt harom hasznalhato skillem es mind a haromnak ugyanaz volt az animacioja:D

      • menorel
        May 20th, 2011 at 23:38 | #4

        A TERA mentségére legyen szólva, hogy úgy egyébként egy íjat rohadt nehéz háromféleképpen felhúzni. Egyébként ez a többi classnál azért nem ennyire sablonos (márhogy TERA-ban), pl. a meele classoknál nagyon jól megoldották, hogy nincs nagyon copy-paste.
        AA kapcsán: Szerintem ezek a skillek teljesen beleillenek az AA grafikai és karakter animációs világába.Pont jó.

  3. TokodBokom
    May 21st, 2011 at 00:24 | #5

    menorel :
    A TERA mentségére legyen szólva, hogy úgy egyébként egy íjat rohadt nehéz háromféleképpen felhúzni. Egyébként ez a többi classnál azért nem ennyire sablonos (márhogy TERA-ban), pl. a meele classoknál nagyon jól megoldották, hogy nincs nagyon copy-paste.
    AA kapcsán: Szerintem ezek a skillek teljesen beleillenek az AA grafikai és karakter animációs világába.Pont jó.

    Igazad van, eleg nehez felhuzni haromfelekeppen. De konyorgom ha mar ennyire nem megy nekik 3 kulonbozo animaciot kitalalni, akkor legalabb mas szine legyen az animacioknak:D Lehet meeleknel mashogy van nekem csak berzim volt meg warriorom de mar nem is emlexem milyen skillejik voltak. Bersibol csak annyi maradt meg, hogy folyamatosan a whirlwind skilell toltam mert egyszeruen az volt a legjobb. Ha tobb mobot oltem akkor azert, ha elitet akkor meg azert mert animacio kozben elmozgott a karakter igy elkerultem a mob uteset. Es mentseg ide vagy oda a tenyeken ez semmit nem valtoztat.
    AA-ban pedig egyetertunk sztem is pont jo. Es ez meg csak a kezdet lesznek meg itt skillek meg classok boven…

    • Lacci
      May 21st, 2011 at 04:44 | #6

      100 skillfa van sok sok skillel:)szal tuti lesz még pár.Az a lattoal legyil azért durva:)

    • menorel
      May 21st, 2011 at 18:32 | #7

      Teljesen felesleges összehasonlítani két ennyire különböző dolgot, bármilyen jellegű következtetéseket levonni meg pláne.

      • TokodBokom
        May 21st, 2011 at 19:34 | #8

        nem egeszen ertem igy hirtelen, hogy mire gondolsz

  4. Lacci
    May 21st, 2011 at 05:00 | #9

    AMúgy így még egyszer megnézve tényleg jók az animációk.Ami viszont nagyon feltűnt még hogy nagyon sokat javítottak a karaktererek kinézeten a Ferresén főleg az eddig látott képekhez képest.Kíváncsi leszek a többi fajra is,CBT alatt sztem többet is ki kellne , hogy adjanak,legalább is sztem itt lenne az ideje,hisz 8/3 elég kevés ahhoz képst, hogy év végén obt elvileg.

    • TokodBokom
      May 21st, 2011 at 08:21 | #10

      Remelem igazad van xt, mert ha igen akkor ennel mar csak jobb lehet:D

  5. May 21st, 2011 at 06:20 | #11

    Ha jol tudom ez meg cbt2 bol van. Azota meg javitottak rajta

    • TokodBokom
      May 21st, 2011 at 08:22 | #12

      hopsz hsz-em ide ment volna

  6. menorel
    May 21st, 2011 at 20:02 | #13

    TokodBokom :

    nem egeszen ertem igy hirtelen, hogy mire gondolsz

    Csak arra próbáltam célozni, hogy a TERA és az ArcheAge két jelentősen más jellegű játék. A TERA egy olyan MMO ami legfőképpen a solo és kis partys harci rendszerben hoz nagyot. Az, hogy te egy pont beválasztottál egy olyan class-t, ami nem jeleskedik látványos animáció tengerekben, hát van ilyen; de ettől még tény, hogy ezen a téren a TERA tényleg komoly újdonságot hoz be. (targetless combat rendszer, stb.)
    Ezzel szemben az archeage sokkal inkább egy socialize alapú MMO. Építs házat, gondozd a növényeket, gyarapodj, szövetkezz, építs városokat, toborozz hadsereget és amikor már nem elég a saját javad akkor támadj le más városokat, fossz ki hajókat, stb.

    Egyébként nem akartam ezt különösen forszírozni, de had cáfoljanak meg, az archer class alap három (erőtöltős) skilljének + a sima lövésnek különböző animációja van. Szándékosan nem egy vadi új videót linkelek, amiben már a csilivi Dark Awakeningben átdolgozott (mégjobban eltérő) skill animációk vannak, hanem egy ősrégi (2009-es) videót, ami pont ezt a négy skill-t mutatja be:
    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L2RQ7PqEAsg]

    Idézném amit fentebb irtál: “De konyorgom ha mar ennyire nem megy nekik 3 kulonbozo animaciot kitalalni, akkor legalabb mas szine legyen az animacioknak:D” => három skill: háromféleképpen tartja a fegyvert, három különböző effekt keletkezik és három különböző színű is az effekt: kék, sárga, narancs/piros.

    • TokodBokom
      May 21st, 2011 at 20:34 | #14

      Forszirozzad csak, az sose art. Hat rohadjak meg en ugy emlexem egyforma volt mind:D Ettol fuggetlenul lassuk be nem sokban kulonboznek meg igyse:D De igaz a szine mas. A rossz emlekezetem valoszinuleg ott csalt meg, hogy mind a harom erotoltos skill. Es ezt a 3at nyomogattam 1 honapon keresztul semmi mast es ugylatszik igy rogzult bennem. Most hogy neztem a videot meg igyse tunt tul nagy feludulesnek ehhez az AA videohoz kepest.
      Egyebkent felreertettel en nem akartam direktbe osszehasonlitani a 2 jatekot a tera rovasara csak egyszeruen tenykent kozoltem hogy teraba foscsik voltak az archerem skilljei es ahhoz kepest ezek meg jok.

      Egyebkent gyorsan rakerestem en is egy videora. Erdekes itt meg 2 eroltotos skillt hasznal a gyerek es mind2nek ugyanaz az animacioja. Sot ha jol latom meg a fegyvert is ugyanugy tartja. Jah es a szine is ugyanaz:)

  7. menorel
    May 21st, 2011 at 20:49 | #15

    Visszaolvastam közben én is és valóban én képzeltem csak bele, hogy össze akarod hasonlítani a körtét az almával. So sorry. Egyébként közben én is utána néztem ennek az animációnak és gyorsan ki is próbáltam PTS-en egy lvl51-es archerrel. Mindhárom erőtöltős skillnek ugyanaz az animációja _HA_ mozogsz töltés közben. Ugyanis ilyenkor ugye a teste mellett a föld felé tartja az archer az íjat, hogy tudjon futni. Ilyenkor csak a konkrétan kilőtt lövedék színe különbözik. Nyilván itt csaltak a srácok az animációval. Még ugye kCBT#4 előtt az összes erőtöltős skill-t csak álló helyzetben lehetett használni (tehát közben nem mozoghatták); a felhasználó nyomásra megoldották, hogy ‘üsse kavics, akkor lehessen közben akár mozogni is’, viszont itt már nem csinálták meg az összes animációt újra, hanem valóban copypastelték a mozgás közbeni animációkat. A TERA-ban az összes fajnak más és más az összes skill animációja (már az a kevés ami van 🙂 ). A class animációk így is már fajonként kb 2000 frameből állnak (és ezek csak a tényleges skillek), gondolom ott próbálnak spórolni ahol csak tudnak. Bár tény, hogy nem feltétlenül pont azon a három skillen kellene spórolni pont az archernél, amelyeken folyamatosan tolja.
    Szóval mea maxima culpa, ezt én néztem be.

    • TokodBokom
      May 21st, 2011 at 20:54 | #16

      Nah, azer mondom bakker mert ennyire meg en sem lehetek hulye, hogy ilyen szinten ne emlekezzek ra. Es aze mondom nem szidom en a terat, hiszen igy vagy ugy de megiscsak “ő” lesz a kovetkezo idopocsekolas az eletembe.. Asszonyt es a gyerekeket nem szamitva.
      Akkor ezt is megbeszeltuk:)

  8. Lacci
    May 22nd, 2011 at 07:58 | #17

    Jól meghatároztad, a két játék közti különbséget, és sztem pont az kell egy mmoba mint amit archeage fog nyujtani.Egyébként egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy fogták L2 letisztázták megtartottak csomó jó dolgot, majd hozzátettek még egy csomó új és nagyon jónak tűnő dolgot.Bár ugye a puding próbája az evés, majd kiderül mennyire lesz jó hogy ennyire össze tett lesz.DE az már mindenképp 1 nagy pozitívum számomra, hogy sokkal inkább csapatjáték lesz,sokkal nagyobb szerepe lesz egy guildnek, mint terában.
    EU terjesztőt akarok minél előbb Brü-hü-hü

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: