Home > hír > Saját játékával játszott az XLGames (fordítás)

Saját játékával játszott az XLGames (fordítás)


Gondoltál már arra, hogy munkaidő alatt internetkávézóba mész? Ez megtörtént velem!
Minden dolgozót az XLGamesnél elküldtek egy előre kiválasztott internet kávézóba hogy tesztelje az ArcheAge-et.

Mi történt ezen a tesztnapon? Nézzük.

Ezen az eseményen minden egyes dolgozó részt vett, még maga Jake Song is. Minden dolgozó úgy játszott mint egy normális játékos (mint ti), hogy megtapasztalják a játékmenetet a CBT2 alapján, és továbbgondolják a játékot, illetve annak jövőjét. Még a küldetéstervező Jeon Min-Hee is részt vett a teszten, és megnézte hogy mennyire van jól keverve a küldetés a sztorival a játékban.
Én is játszottam a játékkal az ő szabályaik szerint, ahelyett hogy felfedeztem volna az AA világát. Az internet kávézó gépei nem voltak olyan jók, az én gépemhez viszonyítva a munkahelyemen, de ettől függetlenül elég jól futott a játék. Amíg minden dolgozó játszik és teszteket tölti ki, a játék fő designere és a quest mesterek a többiek monitorát nézik. Egyszer elakadtam egy questben, szóval megkértem a zónának a quest mesterét, hogy segítsen. Nem segített, azt mondta hogy gondolkodjak még egy kicsit rajta, és közben mosolygott. Biztosan azt akarta, hogy rendesen leteszteljem a dolgot.

Amíg játszottunk, megnéztem mennyi ötlet került bele a játékba a CBT2-ből. 20-ból 12-t elfogadtak. Főleg a küldetésekre vonatkozó dolgokat fogadtak el, mint például hogy több információ szerepeljen a questekben, optimalizáció, animációk, és harc-effektek.

Ez a 8 órás teszt az ArcheAge továbbfejlesztése érdekében volt megtartva, ezért minden dolgozó egy 3 oldalas tesztet töltött ki. Köszönjük a játékosoknak és tesztereknek akik segítettek, így az AA világa tovább fejlődik és növekszik. A ti visszajelzésetek sokat segít az AA fejlesztésében.
Köszönjük.
Categories: hír Tags:
  1. Lacci
    May 9th, 2011 at 07:00 | #1

    🙂 Vigyázz még elkopik!!

    • TokodBokom
      May 9th, 2011 at 08:49 | #2

      xDD Remeljuk azert arra nem kerul sor:)

  2. Dakszli
    May 9th, 2011 at 12:39 | #3

    Ebbe inkább az a különleges, hogy ez hír.
    Mert ha alapesetben a játékkészítők nem próbálják ki a saját játékukat, az elég gáz.
    (Lehet azért lesznek olyan szarok 🙂 )

    Amúgy meg én is szívesen játszanék már a saját Archeage játékommal 😀

  1. No trackbacks yet.

%d bloggers like this: